Millingse Feestmaandactie

Millingse Feestmaandactie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ook dit jaar de jaarlijkse winkeliersactie weer plaatsvindt in Millingen aan de Rijn.

Een initiatief van BIZ-Millingen Centrum, samen met een aantal extra ondernemers, zorgt voor een bruisende lokale economie. Onderaan dit artikel vindt u een complete lijst met alle deelnemende ondernemingen.

De actie begint op zondag 26 november en loopt tot zondag 24 december. Gedurende deze periode kunt u uw enveloppen met kassabonnen inleveren bij alle deelnemende ondernemers. Elke envelop met drie kassabonnen van verschillende deelnemende winkels, gedateerd binnen de actieperiode, is een geldig lot voor de trekking. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer op de envelop te vermelden!

In de prijzenpot bevinden zich drie spectaculaire hoofdprijzen. Daarnaast vullen we de pot aan met waarde-cheques, vrij te besteden bij de deelnemende ondernemers, en diverse boodschappentassen. Een geweldige kans om lokale producten en diensten te ontdekken en te ondersteunen.

De hoofdprijzen voor dit jaar zijn:
– 1e prijs Reischeque
– 2de prijs Weekend weg
– 3de prijs E-reader

We hopen op een hoge deelname en veel enthousiasme. Samen maken we van deze actie een succes! Mis deze kans niet om lokale ondernemers te ondersteunen en tegelijkertijd mooie prijzen te winnen.

Millingse Feestmaandactie 2023